HrvatskiEnglish

Početna stranica Cocochoco Hrvatska

cocochoco-hrvatska-blog

Ceramid – Vaš osobni liječnik za hitnu situaciju s kosom

Vjekoslav Knežević

Svi već znate za ono po čemu smo najpoznatiji, Cocochoco brazilski keratinski tretman. Želimo vam također predstaviti nešto na čemu su vrhunski umovi radili mnoštvo prekovremenih sati u Cocochoco laboratorijima kako bi razvili sjajne vrhunske proizvode za vas. Proizvodi, koji su posebno osmišljeni kao podrška najboljim rezultatima Cocochoco keratinskih tretmana, poboljšavaju izgled kose, daju sjaj kosi, popravljaju oštećenu kosu i čine da izgledate i osjećate se divno.

Cocochoco Ceramid leave in kreme 

Linija proizvoda koju vam želimo predstaviti je Ceramid linija. Želimo objasniti kako točno ova magija funkcionira:

1.Zaštita boje

Pomaže u očuvanju vaše svježe, novo obojane kose te spriječava gubitak i ispiranje boje iz kose. Ova nova formula sadrži prirodne sastojke za obnovu kose, pomaže protiv izblijeđivanja boje, kosa je svilenkasta na dodir i izgleda zdravo.

Cocochoco ceramide color protect za zaštitu obojene kose

2.Volumen – daje višu dimenziju vašoj kosi, pomaže da kosa izgleda puno i gusto, ali je još uvijek potpuno mekana. Čini vašu kosu sjajnom, pojačanom, bez kovrča.

Cocochoco Ceramid za volumen

3.Intenzivna obnova – proizvod koji postupno obnavlja vašu kosu. Vraća snagu kosi, spriječava buduće lomljenje, hrani i zaglađuje kosu.

Cocochoco ceramid za intenzivnu obnovu kose 

4.Leave in kreme – savršeno rješenje sa obnavljajućim djelovanjem, čime se postiže sposobnost spajanja prostora između stanica u vanjskom omotaču kose. Ovaj jedinstveni proces pojačava zaštitni sloj kose, obnavlja oštećenu kosu i jača slabu strukturu kose.

Leave in krema za volumen – temelji se na novoj formuli koja sadrži prirodne biljne sastojke. Svakodnevna upotreba pojačava volumen kose i olakšava njeno održavanje.

Leave in krema za ispucane vrhove – ispunjava i skraćuje slomljena vlakna kose, okružujući svaki pramen zaštitnim slojem za obranu od svakodnevnog stiliziranja kose i čimbenika u okolišu stresnih za kosu. Svakodnevna upotreba ove kreme učinit će kosu snažnijom, sa zdravijim vrhovima koji su zaštićeni od budućeg loma.

Leave in krema za termalnu zaštitu – pruža maksimalnu zaštitu od oštećenja zbog visoke topline kada zaglađujete kosu peglom. Ova profesionalna krema trenutno jača i štiti kosu u pripemi za jednostavno i brzo sušenje i feniranje za svilenkastu glatku kosu.

Cocochoco leave in kreme za volumen, ispucane vrhove i termalnu zaštitu 

U posebnoj ponudi možete kupiti pakete proizvoda po cijenama nižim od pojednačnih. Uskoro će posebna ponuda biti proširena. Na internetskoj stranici Cocochoco Hrvatska trudimo se detaljno opisati svaki proizvod i prenijeti sve informacije kako biste lako odabrali idealan proizvod za svoju kosu, tako je i Ceramid linija detaljno opisana ovdje. Cocochoco Ceramid linija odličan je izbor za njegu kose nakon Cocochoco keratinskog tretmana, ali naravno i u slučaju da niste radili tretman.

Koji ćete Ceramid danas odabrati? 😊


Stariji post Noviji post


5 komentari

 • http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500mg Capsules nnz.teyo.cocochoco.hr.ttf.kv http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  irotoxi

 • http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Online Amoxil jmt.cfcx.cocochoco.hr.efw.ev http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  elzavumaf

 • http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Amoxicillin mbj.bppk.cocochoco.hr.kcy.kx http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  eytiduwae

 • http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg rbf.ulug.cocochoco.hr.gbl.sp http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  eizuyoqam

 • Koliko kosta ovaj keratinski tretman za ravnanje

  Sandra Basic

Komentiraj