Jan 14, 2019

Vjekoslav Knežević

Ceramide – Vaš osobni liječnik za hitnu situaciju s kosom

Vjerujemo da jer većina vas upoznata s našim najpoznatijim proizvodima - onima za Cocochoco brazilski keratinski tretman.

Ovog puta želimo vam predstaviti nešto na čemu su vrhunski umovi radili mnoštvo prekovremenih sati u Cocochoco laboratorijima kako bi razvili sjajne vrhunske proizvode. Proizvodi, koji su posebno osmišljeni kao podrška najboljim rezultatima Cocochoco keratinskih tretmana, poboljšavaju izgled kose, daju sjaj kosi, popravljaju oštećenu kosu i čine da izgledate i osjećate se divno.

Linija proizvoda koju vam želimo predstaviti je Ceramide linija. Želimo objasniti kako točno ova magija funkcionira:

1.Volumen – daje višu dimenziju vašoj kosi, pomaže da kosa izgleda puno i gusto, ali je još uvijek potpuno mekana. Čini vašu kosu sjajnom, pojačanom, bez kovrča.

 

2.Intenzivna obnova – proizvod koji postupno obnavlja vašu kosu. Vraća snagu kosi, sprječava buduće lomljenje, hrani i zaglađuje kosu.

 

 

U posebnoj ponudi možete kupiti pakete proizvoda po cijenama nižim od pojednačnih. Uskoro će posebna ponuda biti proširena. Na internetskoj stranici Cocochoco Hrvatska trudimo se detaljno opisati svaki proizvod i prenijeti sve informacije kako biste lako odabrali idealan proizvod za svoju kosu, tako je i Ceramide linija detaljno opisana ovdje. Cocochoco Ceramide linija odličan je izbor za njegu kose nakon Cocochoco keratinskog tretmana, ali naravno i u slučaju da niste radili tretman.

Koji ćete Ceramide danas odabrati? 😊