Jan 08, 2019

Vjekoslav Knežević

Radite Cocochoco brazilski keratinski tretman? Morate znati ovo!

Nanošenje Cocochoco brazilskog keratinskog tretmana na kosu je prilično jednostavno i lako, ali postoji nekoliko stvari na koje je veoma važno obratiti pažnju i o njima ovisi uspjeh tretmana.

1.Pranje kose Cocochoco Clarifying šamponom.

Cocochoco Clarifying šampon specijalno je formuliran s naprednim djelovanjem pjene, dubinski čisti kutikulu kose i uklanja sve ostatke i nečistoće koji se mogu zadržati u kosi. Ovaj proizvod je osmišljen sa naprednom vremenskom PH tehnologijom i omogućuje otvaranje kutikule za najbolje rezultate tijekom nanošenja Cocochoco keratinskog tretmana za trajno ravnanje kose.

Cocochoco Clarifying šampon za pripremu keratinskog tretmana, za deep cleaning i otvaranje kutikule kose

2.Protresite proizvode – jako je važno dobro protresti proizvode prije upotrebe, svi sastojci se moraju dobro izmiješati.

 

3.Češljanje kose - tijekom aplikacije keratinskog tretmana kosa mora biti potpuno pokrivena, ali ne natopljena proizvodom. Ako ste slučajno nanijeli previše keratina, višak iščešljajte da biste uklonili sav višak. Idite kroz kosu nekoliko puta ako je potrebno. Kosa bi trebala biti zasićena proizvodom, ali ne toliko mokra da vidite višak na rukama i češlju.

Iščešljajte višak Cocochoco keratinskog tretmana iz kose

4.Ravnanje kose – postavite peglu za ravnanje kose na preporučenu temperaturu 220°C, ali izuzetno je važno uzeti u obzir određenu vrstu kose. Na primjer, ako je kosa prethodno bila kemijski tretirana i vrhovi kose su slomljeni i suhi, trebate smanjiti temperaturu na 160°C dok ravnate vrhove. Upotreba prevruće pegle može spaliti kosu i izazvati lomljenje.

Kada vaša pegla dosegne pravu temperaturu, ravnajte kosu u malim sekcijama (2,5 do 5 cm).

Ravnanje kose kod Cocochoco keratinskog tretmana na 220°C 

5.Njega nakon tretmana – dobro je poznato da s pranjem kose treba pričekati 72 sata nakon keratinskog tretmana. Ništa manje važno nije izbjeći vezanje kose barem 48 sati. Izbjegavajte gumice za kosu i kopče za vezanje u rep, ako je moguće. Koristite tkaninu ako morate maknuti kosu s lica. Vezanje kose ili korištenje kopči može izazvati nabore u kosi.

Nakon Cocochoco keratinskog tretmana kosa se ne smije prati 72 sata

Sada možete pokazati rezultat – svježa svilenkasto glatka i raskošna kosa.

Cocochoco brazilski keratinski tretman - kosa ostaje glatka, ravna, sjajna i zdrava do šest mjeseci