Nov 22, 2018

Vjekoslav Knežević

Zašto odabrati Cocochoco aftercare proizvode?

Dobivamo mnoštvo upita klijenata o bezsulfatnim šamponima, regeneratorima, maskama za kosu i ostalim Cocochoco Keratin aftercare proizvodima. Koji je najbolji? Koji preporučamo za određeni tip kose? I zašto odabrati Cocochoco aftercare proizvode kraj svih ostalih dostupnih na tržištu?

1.Zašto je bitno koristiti Cocochoco seriju bez sulfata?

Cocochoco šampon i regenerator bez sulfata posebno su dizajnirani kao njega kose nakon Cocochoco keratinskog tretmana. U tom smislu, oni su i jedini preporučeni proizvodi za njegu kose nakon tretmana. Drugi bezsulfatni šamponi nisu testirani kao aftercare Cocochoco keratinskog tretmana, stoga ne možemo reći jesu li prikladni ili ne (neki će biti dobri, dok drugi neće). Mnogi šamponi, iako ne sadrže sulfate, sadržavaju druge sastojke koji nisu prikladni kao njega kose nakon tretmana i mogu vrlo brzo isprati keratin. Dva-tri tjedna i kosa postaje ponovno kakva je bila prije Cocochoco keratinskog tretmana.

2.Koja je najčešća pogreška kada kupujete aftercare šampon?

Najčešća pogreška koju ljudi rade je što umjesto bezsulfatnih šampona kupuju keratinski šampon koji je zapravo pun sulfata.

3.Cijena Cocochoco aftercare proizvoda

Cocochoco proizvodi za njegu kose nakon keratinskog tretmana mogu se činiti nešto skuplji, ali oni zapravo produljuju trajanje tretmana i efekt će duže potrajati. Naravno, nije moguće nekoga prisiljavati da kupuje Cocochoco after care, ali uvijek u salonima možete objasniti klijentima sve što je potrebno i dati im izbor. Ako odaberu kupiti aftercare drugog proizvođača, nećete preuzeti odgovornost ako tretman ne potraje.

4.Što ako klijent preferira jeftinije opcije za aftercare?

Napraviti Cocochoco keratinski tretman za kosu i onda koristiti jeftini after care je kao da kupite prekrasnu bijelu haljinu i operete je zajedno sa crvenim čarapama. :) Ako je netko spreman platiti tretman, također bi trebao biti spreman koristiti pravilan aftercare.

5.Što ako klijent koristi aftercare proizvode drugih proizvođača i onda dođe u salon s problemom?

Ne biste trebali uvažavati primjedbe ako nije korišten pravilan aftercare. Trebali biste preporučati samo Cocochoco aftercare proizvode, inače biste mogli konstantno primati prigovore. Ne možemo biti odgovorni za svaki bezsulfatni šampon na tržištu. Uvijek to objasnite prije tretmana pa neka klijent sam odluči.

 

Vrhunski znanstvenici marljivo rade u Cocochoco laboratorijima kako bi razvili samo visokokvalitetne proizvode kao potporu Cocochoco keratinskom tretmanu na najbolji mogući način i omogućili da naši klijenti uživaju u zdravoj lijepoj kosi jer to je ono što radimo - činimo da naši klijenti izgledaju i osjećaju se lijepi. :)