Jul 10, 2019

Vjekoslav Knežević

Cocochoco Hair Mask - all that your hair needs

Okoliš jako utječe na našu kosu jednako kao i klima, zagađenost zraka, različiti proizvodi za oblikovanje kose, kvaliteta vode i naravno, proizvodi za njegu kose. 😊

Naša kosa često postane suha, kovrčava, bez sjaja. Rješenje ovih problema je prilično jednostavno - ulja, serumi i naravno – maske za kosu, ali kako odabrati najbolju za sebe? Maske za kosu mogu biti usmjerene na specifične probleme s kosom, a ovdje predstavljamo pet Cocochoco maski za kosu koje će vas spasiti od najčešćih problema s kosom.

1.Keratin Repair maska za kosu namijenjena je za suhu i oštećenu kosu – zaustavlja oštećenje obnavljanjem, popravljanjem i ponovnom izgradnjom lomljive kose do zdravog, sjajnog stanja rekonstrukcijom kose iznutra prema van. Hranjive tvari prodiru u unutrašnjost kose, ojačivači omataju površinu kose kako bi popravili, hidratizirali i pružili dugotrajnu regenerativnu zaštitu.

Cocochoco keratin repair maska

Cocochoco keratin repair maska

2.Boost up maska za suhoparnu, beživotnu kosu. Kada se vaša kosa osjeća „umornom“ i beživotnom, ova maska će vratiti zdrav izgled i sjaj, čineći kosu sjajnom i ekstra mekom na dodir. Namijenjena za svakodnevnu upotrebu i preporučljiva za sve tipove kose.

Cocochoco Boost up maska

Cocochoco Boost up maska

 

3. Cashmere maska odlična je za obojenu kosu, kao i onu koja je suha i oštećena. Ova maska štiti kosu od lomljenja, pruža sjaj i glatkoću, a istovremeno ne masti kosu. Korištenje Cashmere maske sjajan je način popravljanja i jačanja pramenova, kao i za vraćanje zdravlja, mekoće i vlažnosti kose i zaštitu boje.

 

 

Iako stavljanje maske za kosu može oduzeti nešto vremena prilikom pranja kose, potpuno je vrijedno toga jer kombiniranje tretmana maskom u vašoj rutini za njegu kose može održati vašu kosu mladenačkom, jačom, mekšom i sjajnijom. Cocochoco maske za kosu nisu testirane na životinjama, nemaju parabena i natrij-lauril suflat (SLS-free).