Jan 06, 2019

Vjekoslav Knežević

Sve što smijete i ne smijete raditi kada oblikujete svoju novu Cocochoco kosu

Napokon ste donijeli jednu od najboljih odluka ikada i napravili Cocochoco keratinski tretman na svojoj kosi. Nakon tretmana tri dana niste prali kosu, koristili proizvode za kosu, niste vezali kosu niti išli na plažu ili bazen, i sada ste u potpunosti spremni za svoj novi život – život bez problema s kosom.

Ali! Želite održavati tretman dulje vrijeme? Brinete se kako će oblikovanje kose utjecati na tretman? Ovo je pet najčešćih pitanja koja nas klijenti pitaju vezano za ovu tematiku.

1.Mogu li raditi pletenice u kosi nakon Cocochoco brazilskog keratinskog tretmana?

Apsolutno! Možete raditi pletenice u kosi na koji god način želite, ne brinite, vaša kosa će biti ponovno ravna i glatka nakon što ju operete.

2.Mogu li izlagati kosu suncu?

Možete, iako, ako ne želite izgubiti prijeko potrebnu vlagu u kosi, bolje sačuvati kosu ispod suncobrana ili elegantnog ljetnog šešira.

3.Mogu li kovrčati i uvijati kosu kosu?

Naravno. Štoviše, nakon keratinskog tretmana, kovrče ili valovi bit će precizniji, jednake duljine i generalno jednoličniji, kao da ste upravo došli sa frizure. 😉

4.Mogu li smočiti kosu?

Naravno, možete kosu ostaviti da se osuši prirodno ili koristiti različite proizvode za kosu da bi ona izgledala mokra, ali, ako nakon toga želite da kosa ponovno izgleda potpuno ravna, kao prvi dan nakon keratinskog tretmana, preporučamo da je osušite fenom.

5.Mogu li sušiti kosu fenom?

Definitivno! Preporučamo sušenje kose fenom nakon svakog pranja, to pomaže da se kosa održi ultra ravnom jer se keratin aktivira na toplini i rezultati ostaju zadivljujući i do 5-6 mjeseci. Nema potrebe za ravnanjem ili peglanjem, osim ako je potrebno za određenu frizuru koju želite napraviti. Imajte na umu da rad sa grijačima može potencijalno isušiti kosu pa nemojte zaboraviti koristiti keratinske maske i prirodna ulja da biste nahranili svoju kosu.

Oblikovanje kose je način života, sa Cocochoco proizvodima to je zabavno i lako, toliko lako da možete mijenjati svoj stil svaki dan! Neka vas vodi vaša mašta, a mi smo sigurni da ćete biti najmoderniji u okruženju 😊