Koliko traje Cocochoco keratinski tretman?

Nov 02, 2021

Vjekoslav Knežević

Koliko traje Cocochoco keratinski tretman?

Prilikom naručivanja na Cocochoco tretman, klijentice često zanima koliko će vremenski tretman trajati.

Samo trajanje tretmana ovisi o nekoliko faktora:

-dužini kose

-gustoći kose

-stanju kose

Iako će, naravno, za kraću i tanku kosu trebati manje vremena, keratinski tretman u prosjeku traje oko 3 sata.

Kosa se prije tretmana mora dobro oprati Clarifying šamponom kako bi se kutikula otvorila i tretman uspio, keratin se mora držati određeno vrijeme na kosi, a uz to sve tu su još i sušenje fenom i peglanje. Stoga tretman nikako ne može vremenski trajati sat – sat i pol.

Kako biste bili sigurni da će vam tretman biti stručno napravljen, napravite ga u certificiranom Cocochoco salonu. Naši saloni nalaze se diljem cijele Hrvatske i sigurno u vašoj blizini ima barem jedan certificiran za Cocochoco tretmane. Certificirani frizeri detaljno su prošli sve korake tretmana i znaju odabrati najbolji tip keratina ovisno o tipu kose. Isto tako, certificirani frizeri stručni su u pravilnom nanošenju keratina i peglanju, te ćete iz salona izaći s najboljim mogućim rezultatima.

Da biste održali keratinski tretman što duže u kosi, preporučujemo korištenje Cocochoco preparata za njegu kose, koji su posebno dizajnirani kako bi dali najbolji mogući rezultat tretmana i maksimalno produžili trajanje Cocochoco tretmana. Uz njihovo pravilno korištenje, uživat ćete u lijepoj i sjajnoj kosi do čak šest mjeseci!