Cocochoco keratinski tretmani

Cocochoco brazilski keratinski tretman je inovativan proces tretmana za kosu koji je potpuno prirodan i ne sadrži formaldehide, sulfate i parabene. Temeljito regenerira i ravna kosu ne mijenjajući joj pritom strukturu. Keratinski tretman rezultira zdravom, ravnom, mekanom i sjajnom kosom u trajanju tri do četiri mjeseca. Tretman brazilskim keratinom pogodan je za svaki tip kose. Prednosti brazilskog keratina Cocochoco su što ispravlja suhu i oštećenu kosu, kosa postiže nevjerojatan sjaj, raspetljava kosu, pruža termalnu zaštitu (od grijača - fen, pegla), štiti boju kose, spriječava pucanje vrhova, lakše je rasčešljati i oblikovati kosu, štedi vrijeme kod ravananja kose, izravnava kosu bez da joj mijenja strukturu, baršunasta i glatka kosa na dodir.

Kosa postaje jača, površina se zatvara i istovremeno je zaštićena od UV zračenja, vjetra, mraza, morske i klorirane vode. Brazilski keratin pogodan je za mekanu, oštećenu, kovrčavu, jednoličnu, tešku, nestašnu i grubu kosu. Zbog svojih svojstava prikladan je i za kemijski tretiranu ili obojanu kosu.

U našoj ponudi možete pronaći tri vrste keratina: ORIGINAL, PURE, GOLD. Svaki od njih je pogodan za određeni tip kose i učinci se malo razlikuju. Usporedbu možete pronaći na linku na početnoj stranici Kako odabrati keratinski tretman.

Cocochoco keratinski tretman je već nekoliko godina unazad širom rasprostranjen i popularan po svim zemljama Južne Amerike, napravio je preokret u salonima Srednje Amerike, SAD-a, Srednjeg Istoka te je sve više prisutan i u Europi.

Cocochoco koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamjenjujući njen prirodni keratin izgubljen tijekom feniranja, farbanja i ostalih kemijskih procesa, zbog vanjskih vremenskih utjecaja. Ovaj inovativni tretman proizvodi keratinske nanomolekulue koje preobražava u mikro granule, a one su zatim učešljane u kosu. Kada je tretman nanesen, zatvara se u kosi pomoću pegle za ispravljanje kose na temperaturi od 220°C, kako bi se zatvorila vlažnost u kutikuli i stvorio gladak izgled kose.

Nakon tretmana kosa je sjajna i ispravljena, a rezultat je vidljiv odmah. Tretman se može koristiti na prirodnoj kosi i kosi koja je kemijski tretirana, a za dugotrajniji rezultat preporučuje se korištenje Cocochoco proizvoda za njegu kose nakon tretmana (šampon bez sulfata, regenerator, maska, ulje).

Brazilski tretman keratinom doslovno vraća život vašoj kosi, jednostavno je najbrži, tehnički najnapredniji i najefikasniji oporavak kose na svijetu. Ova tehnologija je uspješna na svim vrstama kose ali najveći rezultati su postignuti na ekstremno oštećenoj kosi.

Pogledajte ponudu keratina ovdje. Popis salona u kojima možete napraviti keratinsko ravnanje kose pogledajte ovdje.