Poslovni korisnici

Poslovnim korisnicima - salonima nudimo suradnju kroz ugovore i bez njih, atraktivne i konkurentne cijene. Možete nas kontaktirati putem društvenih mreža, elektroničke pošte ili telefonski. Potrudit ćemo se složiti najbolje moguće ponude na obostrano zadovoljstvo.

Osim proizvoda koje ćete koristiti u salonima, nudimo Vam i mogućnost da na svoje police stavite Cocochoco proizvode za njegu kose nakon tretmana, kako bi Vaši klijenti postigli najbolje moguće i najdugotrajnije rezultate ovim tretmanima. Cocochoco proizvodi za njegu kose nakon tretmana jedini su preporučeni nakon keratinskog ili botox tretmana.

Za frizere/stiliste održavamo individualne edukacije kako bismo Vam pokazali kako ispravno napraviti tretman te detaljno objasnili proizvode. Edukacije se mogu održati u našim salonima u Hrvatskoj u Zagrebu (Hair Studio Cocochoco Professional), Korčuli (Frizerski studio Glenda Cut) i Oriovcu (Frizerski salon Mihaela) ili u Vašem salonu. Naši edukatori pokrivaju područje cijele Hrvatske i Slovenije, pa i šire i rado će doći na Vašu adresu.

Saloni uz određene uvjete mogu dobiti Cocochoco licencu te se time označiti kao Cocochoco certificirani salon. Za detalje nam se slobodno obratite.

Cocochoco Certifikat o završenom osposobljavanju za keratinski tretman, Hrvatska, Croatia, Certificate of completition

Postanite dio naše priče, Vaš salon može se certificirati prestižnim certifikatom Cocochoco Professional i time postati dio ove veličanstvene priče o proizvodu koji je zadivio i oduševio frizere i klijente diljem svijeta.

Cijena Certifikata za salon je 1500 HRK (200 EUR), a u cijenu su uključeni temeljita edukacija na modelu te početni set Cocochoco PURE, GOLD, ORIGINAL keratina 250 ml svaki + Cocochoco Clarifying šampon 400 ml za dubinsko pranje kose i pripremu za tretman. Ukupno je set dovoljan za desetak ili više tretmana.

 

POGODNOSTI ZA SALONE

Salonima nudimo rabate do 40% na Cocochoco proizvode, posebne ponude i akcije. Osim toga, sve naše certificirane salone dodajemo na popis salona, te ih besplatno reklamiramo na našim društvenim mrežama (Facebook, Instagram). Naša ekipa na raspolaganju je 0-24 za svu podršku.

Za više informacija slobodno nas kontaktirate na mail:

Cocochoco Hrvatska: info@cocochoco.hr ili cocochoco.croatia@gmail.com. 

Cocochoco Slovenija: info@cocochoco.si

Cocochoco Malta: info@cocochoco.mt

ili putem društvenih mreža.

Veselimo se suradnji!