HrvatskiEnglish

Početna stranica Cocochoco Hrvatska

Poslovni korisnici


Poslovnim korisnicima - salonima nudimo suradnju kroz ugovore i bez njih, atraktivne i konkurentne cijene. Slobodno nas kontaktirajte putem društvenih mreža, elektroničke pošte ili telefonski. Potrudit ćemo se složiti najbolje moguće ponude na obostrano zadovoljstvo. Osim proizvoda koje ćete koristiti u salonima, nudimo Vam i mogućnost da na svoje police stavite Cocochoco proizvode za njegu kose nakon tretmana, kao i Cocochoco Ceramid liniju, kako bi Vaši klijenti postigli najbolje moguće rezultate ovim tretmanima. Cocochoco after care i jest jedini koji se preporuča nakon keratinskog tretmana.

U mogućnosti smo održati edukaciju za frizere/stiliste kako bismo Vam pokazali kako ispravno napraviti tretman te detaljno objasnili proizvode. Edukacije se održavaju izravno u salonima, a s vremena na vrijeme i kao konferencije.

Saloni uz određene uvjete mogu dobiti Cocochoco licencu te se time označiti kao Cocochoco certificirani salon. Za detalje nam se slobodno obratite.

Cocochoco Certifikat o završenom osposobljavanju za keratinski tretman, Hrvatska, Croatia, Certificate of completition

Budite među prvim salonima u Republici Hrvatskoj koji će biti Cocochoco licencirani i stilistima/frizerima u Republici Hrvatskoj koji će dobiti certifikat "COCOCHOCO PROFESSIONAL Certification of Completition" i time postati postati dio ove veličanstvene priče o proizvodu koji je zadivio i oduševio ljude diljem svijeta.

Cijena Certifikata za frizera/stilista je 1499 kn i to uključuje temeljitu edukaciju te početni set Cocochoco PURE, GOLD, ORIGINAL 250 ml svaki + Clarifying šampon 400 ml za dubinsko pranje kose i pripremu za tretman.

Mnogo naših kupaca traži salone u kojima će napraviti Cocochoco keratinski tretman, mi ih možemo dovesti upravo k Vama. Na svim našim kanalima komunikacije (cocochoco_croatia na Instagramu i cocochoco.hr na Facebooku) te na našoj web stranici (www.cocochoco.hr) nudimo besplatno reklamiranje salona i preporuku gdje napraviti keratinski tretman.